Groovesum

Vrouwelijke DJ

De vrouwelijke dj is in opkomst en dat blijkt. Steeds meer vrouwen weten de weg te vinden richting de draaitafels en het niveau schiet omhoog. Waar vroeger de line-up van een feest gedomineerd werd door mannen vind je nu steeds meer vrouwelijke dj’s terug. Wil jij voor jouw evenement een vrouwelijke dj boeken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ieder evenement, feest of verjaardag hebben wij de juiste vrouwelijke dj in huis.

Vrouwelijke DJ boeken

Bij Groovesum kan je verschillende vrouwelijke DJ’s boeken. Afhankelijk van het type evenement en gewenste sfeer dragen de vrouwelijke DJ aan die het beste aansluit. En we zijn ervan overtuigd dat deze dame alle verwachtingen overtreft! Wij werken namelijk uitsluitend met professionele vrouwelijke DJ’s die een lading een ervaring hebben om jouw evenement tot een succes te maken.

Vrouwelijke DJ met live muzikant

Een vrouwelijke DJ boeken met een live artiest? Super leuk! En zeker als de muzikant zelf ook een vrouw is. En wil je helemaal uitpakken, kies dan voor een complete act die bestaat uit een vrouwelijke DJ, vrouwelijke violist, vrouwelijke percussionist en zangeres zoals FemaleFusion. Deze dames hebben zich ruimschoots bewezen in binnen- en buitenland!

Ben jij op zoek naar een partij die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242

reCAPTCHA
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?