Groovesum

Vrouwelijke DJ

De vrouwelijke dj is in opkomst en dat blijkt. Steeds meer vrouwen weten de weg te vinden richting de draaitafels en het niveau schiet omhoog. Waar vroeger de line-up van een feest gedomineerd werd door mannen vind je nu steeds meer vrouwelijke dj’s terug. Wil jij voor jouw evenement een vrouwelijke dj boeken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ieder evenement, feest of verjaardag hebben wij de juiste vrouwelijke dj in huis.

Vrouwelijke DJ boeken

Bij Groovesum kan je verschillende vrouwelijke DJ’s boeken. Afhankelijk van het type evenement en gewenste sfeer dragen de vrouwelijke DJ aan die het beste aansluit. En we zijn ervan overtuigd dat deze dame alle verwachtingen overtreft! Wij werken namelijk uitsluitend met professionele vrouwelijke DJ’s die een lading een ervaring hebben om jouw evenement tot een succes te maken.

Vrouwelijke DJ met live muzikant

Een vrouwelijke DJ boeken met een live artiest? Super leuk! En zeker als de muzikant zelf ook een vrouw is. En wil je helemaal uitpakken, kies dan voor een complete act die bestaat uit een vrouwelijke DJ, vrouwelijke violist, vrouwelijke percussionist en zangeres zoals FemaleFusion. Deze dames hebben zich ruimschoots bewezen in binnen- en buitenland!

Ben jij op zoek naar een partij die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Reviews

Laura Vrenken
Laura Vrenken
2022-09-19
Groovesum heeft voor de tweede keer een top DJ geregeld. De aanloop naar het feest was heel relaxt en DJ Robin draaide op mijn 40 feest en het was echt top. Wat een leuke dame, fijne energie, speelde goed in op onze wensen. Echt een aanrader. Nogmaals dank!
Gaby Pauzuolyte
Gaby Pauzuolyte
2022-09-05
Excellent experience! The team is very well organized, creative and proactive. They have a lot of experience in what they do, so, it really makes the whole planning of the event pleasant!
Paul Mooij
Paul Mooij
2022-09-03
Te gekke band (female fusion), alles super geregeld!
sanne quint
sanne quint
2022-09-02
Friso is een fantastische dj en super aardig en toegankelijk. Op ons huwelijk 5 jaar geleden draaide hij fantastisch en vorige week op ons 5 jarig jubileum feest heeft hij weer gedraaid. Een aanrader voor een goed feestje!
Koen van Oosterhout
Koen van Oosterhout
2022-08-31
Leuke DJ, goede afstemming, goede muziek. Kortom alle randvoorwaarden om een leuk feestje te bouwen! Tijdens het feest werd er enkel positief gereageerd op de muziekkeuzes van de DJ (waar vooraf over gesproken is). Zou voor een volgend feest weer via Groovesum boeken!
Jacqueline van den Berg
Jacqueline van den Berg
2022-08-14
Al meerdere keren via Groovesum artiesten geboekt. En altijd naar volle tevredenheid! Begeleiding, advisering en contact met Groovesum altijd erg fijn. En de uitvoering door de artiesten altijd super! Erg fijne betrouwbare partij om mee samen te werken!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?