Groovesum

Vrouwelijke DJ

Op zoek naar de perfecte sfeermaker voor je feest of evenement? Overweeg dan om een vrouwelijke DJ te boeken bij Groovesum! Met ruim 20 jaar ervaring en de succesvolle invulling van meer dan 500 evenementen per jaar beschikken wij over de expertise om van elk feest een onvergetelijke ervaring te maken.

Waarom kiezen voor een Vrouwelijke DJ bij Groovesum?

Bij Groovesum gaan we verder dan enkel het draaien van muziek. Onze vrouwelijke DJ’s excelleren niet alleen in diverse muziekgenres, maar brengen ook een unieke energie en stijl naar jouw evenement. Dansbaarheid en herkenbaarheid staan daarbij centraal, waardoor onze DJ’s perfect geschikt zijn voor een breed publiek, variërend van intieme bruiloften tot bruisende bedrijfsfeesten.

Ontdek Onze Exclusieve Line-up van Vrouwelijke DJ’s

Groovesum heeft het voorrecht om exclusief samen te werken met vooraanstaande vrouwelijke DJ’s, waaronder de onderscheidende DJ ACDA, DJ FEM K, DJ Robin Elyza en FemaleFusion. Onze artiesten zijn niet alleen buitengewoon getalenteerd, maar hebben ook een schat aan ervaring in het aanvoelen van de sfeer en wensen van het publiek. Door de synergie van DJ-entertainment met live muzikanten, zoals bedreven saxofonisten en krachtige vocalisten, bieden wij een unieke muzikale ervaring die je nergens anders zult vinden.

Boek Nu en Geef Jouw Evenement Een Unieke Twist!

Of je nu een romantische bruiloft, een bedrijfsfeest vol energie, of een ander evenement organiseert, het toevoegen van een vrouwelijke DJ van Groovesum zorgt voor een speciale touch. Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op. Ontdek de perfecte combinatie van ervaring, talent en exclusieve concepten die Groovesum jou te bieden heeft. Laat je feest bruisen met de beste vrouwelijke DJ’s in de scene!

Reviews

Jacqueline Vermeer
Jacqueline Vermeer
2024-05-13
Wij hebben met een fantastisch event neergezet met Groovesum voorafgaand aan de Bekerfinale FEY-NEC. Geen enkel opstakel was te gek om ervoor te zorgen dat Female Fusion een te gek optreden heeft neergezet. Bedankt voor jullie flexibiliteit en korte communicatie lijntjes!
Angela Timmer
Angela Timmer
2023-12-22
Groovesum heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons Winterfeest. Heldere communicatie, afspraken nagekomen, de full package.
Annick Goijarts
Annick Goijarts
2023-12-08
Ik wil DJ Friso en Costar enorm bedanken voor de geweldige avond tijdens ons congres! De sfeer zat er vanaf de eerste beat in, en het dak ging eraf tot de locatie aangaf dat de tijd er toch echt op zat. Zonder twijfel wil ik jullie er een volgende keer weer bij hebben! Nogmaals hartelijk dank, ik geniet nog steeds na! Dikke aanrader dus!
House of Cherries
House of Cherries
2023-11-21
Voor een upscale event uitstekend met Groovesum samengewerkt. De artiest, violist Eva Sofia was helemaal top en met Joost konden we vlot communiceren en goede afspraken maken. Ik beveel ze van harte aan! Marian Emmen, producer House of Cherries
Frank
Frank
2023-11-06
Wij hebben onze DJ voor de bruiloft geboekt via Groovesum. DJ Friso is echt een aanrader, hij voelt goed aan welke muziek werkt en wat niet. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen los ging!! Vooraf alles goed verlopen qua communicatie met Groovesum! Super bedankt!
Jenny Kersten
Jenny Kersten
2023-09-26
Female Fusion Deze meiden zijn één bonk energie, geweldig! Nu 3x gezien fantastisch, ze maken er één groot feest van. DJ Friso, perfecte samenwerking, loopt in elkaar over, het feest gaat na het optrede van de meiden gewoon door, niemand verlaat de dansvloer! Bedankt Groovesum, alles perfect verlopen.
Shan Li Nio
Shan Li Nio
2023-09-19
DJ Robin Elyza en violiste Lady K hebben op ons bruiloft feest iedereen de dansvloer op gekregen (ondanks de zomerhitte die avond) en gingen zelf ook lekker los. Super veel complimenten gekregen over hun allebei. Robin Elyza had ons van tevoren gevraagd een lijst met wat nummers te delen en ondanks de grote variëteit aan nummers, zijn ze volgens mij allemaal gedraaid met daartussen hele goede bijpassende nummers. Het contact met Joost verliep ook heel prettig en soepel. Ik zou Groovesum zeker aanraden!
Erik Meijers
Erik Meijers
2023-09-05
Beste “team” van het jubilieumsweekend van M & S, Allemaal heel veel dank voor jullie bijdrage en inzet om het jubilieumweekend van M & S tot een onvergetelijk weekend te maken. Het was een geslaagd weekend! M & S, en hun gasten, hebben enorm genoten van het optreden van Female Fusion! Bedankt voor de fijne samenwerking en heel graag tot een volgend huwelijk of evenement. Erik Events & Planning | Artist & Planning

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?