Groovesum

Jubileumfeest

Organiseer je een jubileumfeest voor jouw bedrijf en zoek je een origineel en onvergetelijk optreden? Groovesum biedt je een breed scala aan DJ’s, artiesten en live muzikanten die garant staan voor een wervelend jubileumfeest. Vooral de combinatie van DJ’s en artiesten zorgt voor een spectaculaire show. Denk bijvoorbeeld aan het groovy geluid van jazz-house dat wordt versterkt door de stijlvolle noten van een live saxofonist. Puur entertainment voor dansliefhebbers én een lust voor het oog. We denken graag met je mee over de invulling van het jubileumfeest en zoeken naar de beste combinatie van artiesten, DJ’s en live muzikanten om precies die sfeer te bereiken die jij met het jubileum voor jouw bedrijf in gedachte hebt. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust.

Bedrijfsfeest

Een bedrijfsfeest met een slechte DJ is desastreus voor de sfeer.  Je zoekt daarom een DJ die voor precies de juiste dosis entertainment zorgt en al jouw collega’s de dansvloer op krijgt. Maar wat is nou spetterend entertainment voor jouw bedrijfsfeest?   Een DJ of een muzikant? Groovesum doet iets unieks. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van combinaties tussen DJ’s, artiesten en live muzikanten die gezamenlijk optreden en zo voor een originele en onvergetelijke show zorgen. We denken graag met je mee over de invulling van het bedrijfsfeest en zoeken naar de beste combinatie van artiesten, DJ’s en live muzikanten om precies die sfeer te bereiken die jij met het personeelsfeest voor jouw bedrijf in gedachte hebt. Meer weten? Bekijk onze demo’s of bel

Congres

Organiseer je een congres en zoek je sfeerverhogend entertainment? Groovesum biedt je een breed scala aan DJ’s, artiesten en live muzikanten die garant staan voor professioneel en origineel congres-entertainment. Of je nu achtergrondmuziek zoekt, begeleiding wilt bij optredens of een dansgelegenheid binnen het congres wilt opzetten, wij denken mee. Zo vindt je precies die muzikale ondersteuning en entertainment die optimaal aansluiten op het thema en de bezoekers van jouw congres. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail ons gerust.

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242