Groovesum

Saxofonist inhuren

Saxofonist inhuren of boeken? Dat kan bij Groovesum!

Een saxofonist inhuren kun je het best bij Groovesum doen! Wij hebben een exclusief aanbod van verschillende saxofonisten die een hoog improvisatiegehalte hebben en zijn afgestudeerd op het conservatorium. Deze gouden combinatie zorgt ervoor dat de saxofonisten elke noot perfect en strak spelen op de beat van de DJ.  Ingetogen wanneer het moet en knallend waar het kan!

Kijk bijvoorbeeld eens bij Costar on Sax of Donald. Ook concepten als Sax lounge en Jazz Bezorgd zijn echte aanraders! Maar bovenal, laat je vooral door ons adviseren!

Doordat er gebruik gemaakt wordt van een kwalitatieve draadloze microfoon, hoeven de saxofonisten van Groovesum zich niet enkel op het podium te begeven. Zij kunnen ook, om extra interactie te creëren met de bezoekers, tussen het publiek heerlijke warme melodieën spelen.

Waarom een saxofonist inhuren / boeken bij Groovesum?

  • Je hebt bij ons een vast contactpersoon;
  • Je krijgt eerlijk  en persoonlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring;
  • Wij hebben een uniek aanbod met exclusief entertainment;
  • 100% aanbeveling door andere klanten (Klantenvertellen.nl).

Groovesum nodigt u graag uit op het kantoor in Amsterdam om de opdracht goed door te nemen en wil niets aan het toeval over laten zodat u op de dag zelf zorgeloos kunt genieten. Neem direct contact op om alles tot in de puntjes te bespreken!

Wil jij een saxofonist inhuren en de kosten weten? Vraag direct naar onze mogelijkheden voor jouw evenement! Je kan ons bereiken op 020-3080242 of een leuk bericht achterlaten via ons contactformulier. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op!

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242

reCAPTCHA
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?