Groovesum

Wie we zijn

Groovesum is in 2004 opgericht door Joost Bischoff en Friso Schnellen. Gestart vanuit een passie voor muziek en een jeugdige ondernemingsdrang. In het begin lag de focus vooral op de combinatie tussen DJ en live muziek. In de loop der jaren is Groovesum uitgegroeid tot een full service artiesten/evenementenbureau waarbij we van begin tot einde met de opdrachtgever meedenken over de ideale muzikale en technische invulling. Onze jarenlange evenementenervaring zorgt ervoor dat we hoogstaand advies op maat kunnen geven. We werken met een hecht en zeer ervaren team vanuit ons sfeervolle kantoor op het Rokin in Amsterdam. Inmiddels verzorgen we de programmering voor zo’n 400 evenementen per jaar.

Hoe we werken

Groovesum adviseert in entertainment op maat en beschikt over een exclusief artiestenbestand en unieke concepten. We nemen de gehele programmering uit handen en faciliteren daarnaast in techniek. Met de juiste voorbereidingen laten wij niets aan het toeval over.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een locatiebezoek. Aan de hand van alle wensen stellen we een passend voorstel samen. We denken hierbij niet alleen aan de programmering, maar ook aan een realistische planning, technische invulling, logistiek, begeleiding en sfeervolle toevoegingen, kortom het volledig ontzorgen van de opdrachtgever op technisch en muzikaal gebied.

Extra diensten

  • DJ workshop
  • Fotografie
  • Presentatie
  • Webdesign
  • Presentatie
  • VJ’s
  • Aftermovies

Kantoor

Groovesum is gevestigd op het Rokin 75: een historisch pand met creatieve ondernemers op de meest centrale plek in Amsterdam. Op steenworp afstand van de Dam en met de Nes de culturele hoofdstraat van Amsterdam als achtertuin.

Waarom we het doen

We zijn gek op muziek en willen dit enthousiasme heel graag overbrengen middels onze acts, artiesten en concepten via het podium. We krijgen veel energie van de perfecte muzikale sfeer en uiteraard een enthousiaste opdrachtgever. Niet alleen op een dansvloer, maar ook op de achtergrond of tijdens een receptie draagt muziek onbewust erg veel bij aan de sfeer, dit wordt vaak onderschat. Wij zetten net dat extra stapje voor de perfecte sfeer.

Klanten over Groovesum

Reviews

Herjanne Remmelts
Herjanne Remmelts
2024-06-11
Wat een energie heeft Female Fusion! Prettig om naar de luisteren en leuk om naar te kijken! De zangeres had veel interactie met het publiek. We gaan ze zeker vaker uitnodigen!
Frank van der Laan
Frank van der Laan
2024-06-10
Onlangs weer met veel plezier met Groovesum samengewerkt. In voortraject alles goed en snel geregeld, alles stond op tijd klaar. Geweldige muzikanten die er duidelijk zin in hadden en dat ook uitstraalden naar onze gasten. Technisch perfect begeleid. Dank!
Dirk Schnellen
Dirk Schnellen
2024-05-20
Perfect!
Jacqueline Vermeer
Jacqueline Vermeer
2024-05-13
Wij hebben met een fantastisch event neergezet met Groovesum voorafgaand aan de Bekerfinale FEY-NEC. Geen enkel opstakel was te gek om ervoor te zorgen dat Female Fusion een te gek optreden heeft neergezet. Bedankt voor jullie flexibiliteit en korte communicatie lijntjes!
Angela Timmer
Angela Timmer
2023-12-22
Groovesum heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons Winterfeest. Heldere communicatie, afspraken nagekomen, de full package.
Annick Goijarts
Annick Goijarts
2023-12-08
Ik wil DJ Friso en Costar enorm bedanken voor de geweldige avond tijdens ons congres! De sfeer zat er vanaf de eerste beat in, en het dak ging eraf tot de locatie aangaf dat de tijd er toch echt op zat. Zonder twijfel wil ik jullie er een volgende keer weer bij hebben! Nogmaals hartelijk dank, ik geniet nog steeds na! Dikke aanrader dus!
House of Cherries
House of Cherries
2023-11-21
Voor een upscale event uitstekend met Groovesum samengewerkt. De artiest, violist Eva Sofia was helemaal top en met Joost konden we vlot communiceren en goede afspraken maken. Ik beveel ze van harte aan! Marian Emmen, producer House of Cherries
Frank
Frank
2023-11-06
Wij hebben onze DJ voor de bruiloft geboekt via Groovesum. DJ Friso is echt een aanrader, hij voelt goed aan welke muziek werkt en wat niet. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen los ging!! Vooraf alles goed verlopen qua communicatie met Groovesum! Super bedankt!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?