Groovesum

Wie we zijn

Groovesum is in 2004 opgericht door Joost Bischoff en Friso Schnellen. Gestart vanuit een passie voor muziek en een jeugdige ondernemingsdrang. In het begin lag de focus vooral op de combinatie tussen DJ en live muziek. In de loop der jaren is Groovesum uitgegroeid tot een full service artiesten/evenementenbureau waarbij we van begin tot einde met de opdrachtgever meedenken over de ideale muzikale en technische invulling. Onze jarenlange evenementenervaring zorgt ervoor dat we hoogstaand advies op maat kunnen geven. We werken met een hecht en zeer ervaren team vanuit ons sfeervolle kantoor op het Rokin in Amsterdam. Inmiddels verzorgen we de programmering voor zo’n 400 evenementen per jaar.

Hoe we werken

Groovesum adviseert in entertainment op maat en beschikt over een exclusief artiestenbestand en unieke concepten. We nemen de gehele programmering uit handen en faciliteren daarnaast in techniek. Met de juiste voorbereidingen laten wij niets aan het toeval over.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een locatiebezoek. Aan de hand van alle wensen stellen we een passend voorstel samen. We denken hierbij niet alleen aan de programmering, maar ook aan een realistische planning, technische invulling, logistiek, begeleiding en sfeervolle toevoegingen, kortom het volledig ontzorgen van de opdrachtgever op technisch en muzikaal gebied.

Extra diensten

  • DJ workshop
  • Fotografie
  • Presentatie
  • Webdesign
  • Presentatie
  • VJ’s
  • Aftermovies

Kantoor

Groovesum is gevestigd op het Rokin 75: een historisch pand met creatieve ondernemers op de meest centrale plek in Amsterdam. Op steenworp afstand van de Dam en met de Nes de culturele hoofdstraat van Amsterdam als achtertuin.

Waarom we het doen

We zijn gek op muziek en willen dit enthousiasme heel graag overbrengen middels onze acts, artiesten en concepten via het podium. We krijgen veel energie van de perfecte muzikale sfeer en uiteraard een enthousiaste opdrachtgever. Niet alleen op een dansvloer, maar ook op de achtergrond of tijdens een receptie draagt muziek onbewust erg veel bij aan de sfeer, dit wordt vaak onderschat. Wij zetten net dat extra stapje voor de perfecte sfeer.

Klanten over Groovesum

News

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242

reCAPTCHA
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?