Groovesum

Wie we zijn

Groovesum is in 2004 opgericht door Joost Bischoff en Friso Schnellen. Gestart vanuit een passie voor muziek en een jeugdige ondernemingsdrang. In het begin lag de focus vooral op de combinatie tussen DJ en live muziek. In de loop der jaren is Groovesum uitgegroeid tot een full service artiesten/evenementenbureau waarbij we van begin tot einde met de opdrachtgever meedenken over de ideale muzikale en technische invulling. Onze jarenlange evenementenervaring zorgt ervoor dat we hoogstaand advies op maat kunnen geven. We werken met een hecht en zeer ervaren team vanuit ons sfeervolle kantoor op het Rokin in Amsterdam. Inmiddels verzorgen we de programmering voor zo’n 400 evenementen per jaar.

Hoe we werken

Groovesum adviseert in entertainment op maat en beschikt over een exclusief artiestenbestand en unieke concepten. We nemen de gehele programmering uit handen en faciliteren daarnaast in techniek. Met de juiste voorbereidingen laten wij niets aan het toeval over.

We beginnen met een vrijblijvend kennismakingsgesprek en een locatiebezoek. Aan de hand van alle wensen stellen we een passend voorstel samen. We denken hierbij niet alleen aan de programmering, maar ook aan een realistische planning, technische invulling, logistiek, begeleiding en sfeervolle toevoegingen, kortom het volledig ontzorgen van de opdrachtgever op technisch en muzikaal gebied.

Extra diensten

  • DJ workshop
  • Fotografie
  • Presentatie
  • Webdesign
  • Presentatie
  • VJ’s
  • Aftermovies

Kantoor

Groovesum is gevestigd op het Rokin 75: een historisch pand met creatieve ondernemers op de meest centrale plek in Amsterdam. Op steenworp afstand van de Dam en met de Nes de culturele hoofdstraat van Amsterdam als achtertuin.

Waarom we het doen

We zijn gek op muziek en willen dit enthousiasme heel graag overbrengen middels onze acts, artiesten en concepten via het podium. We krijgen veel energie van de perfecte muzikale sfeer en uiteraard een enthousiaste opdrachtgever. Niet alleen op een dansvloer, maar ook op de achtergrond of tijdens een receptie draagt muziek onbewust erg veel bij aan de sfeer, dit wordt vaak onderschat. Wij zetten net dat extra stapje voor de perfecte sfeer.

Klanten over Groovesum

Reviews

Annick Goijarts
Annick Goijarts
2023-12-08
Ik wil DJ Friso en Costar enorm bedanken voor de geweldige avond tijdens ons congres! De sfeer zat er vanaf de eerste beat in, en het dak ging eraf tot de locatie aangaf dat de tijd er toch echt op zat. Zonder twijfel wil ik jullie er een volgende keer weer bij hebben! Nogmaals hartelijk dank, ik geniet nog steeds na! Dikke aanrader dus!
House of Cherries
House of Cherries
2023-11-21
Voor een upscale event uitstekend met Groovesum samengewerkt. De artiest, violist Eva Sofia was helemaal top en met Joost konden we vlot communiceren en goede afspraken maken. Ik beveel ze van harte aan! Marian Emmen, producer House of Cherries
Frank
Frank
2023-11-06
Wij hebben onze DJ voor de bruiloft geboekt via Groovesum. DJ Friso is echt een aanrader, hij voelt goed aan welke muziek werkt en wat niet. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen los ging!! Vooraf alles goed verlopen qua communicatie met Groovesum! Super bedankt!
Jenny Kersten
Jenny Kersten
2023-09-26
Female Fusion Deze meiden zijn één bonk energie, geweldig! Nu 3x gezien fantastisch, ze maken er één groot feest van. DJ Friso, perfecte samenwerking, loopt in elkaar over, het feest gaat na het optrede van de meiden gewoon door, niemand verlaat de dansvloer! Bedankt Groovesum, alles perfect verlopen.
Shan Li Nio
Shan Li Nio
2023-09-19
DJ Robin Elyza en violiste Lady K hebben op ons bruiloft feest iedereen de dansvloer op gekregen (ondanks de zomerhitte die avond) en gingen zelf ook lekker los. Super veel complimenten gekregen over hun allebei. Robin Elyza had ons van tevoren gevraagd een lijst met wat nummers te delen en ondanks de grote variëteit aan nummers, zijn ze volgens mij allemaal gedraaid met daartussen hele goede bijpassende nummers. Het contact met Joost verliep ook heel prettig en soepel. Ik zou Groovesum zeker aanraden!
Erik Meijers
Erik Meijers
2023-09-05
Beste “team” van het jubilieumsweekend van M & S, Allemaal heel veel dank voor jullie bijdrage en inzet om het jubilieumweekend van M & S tot een onvergetelijk weekend te maken. Het was een geslaagd weekend! M & S, en hun gasten, hebben enorm genoten van het optreden van Female Fusion! Bedankt voor de fijne samenwerking en heel graag tot een volgend huwelijk of evenement. Erik Events & Planning | Artist & Planning
Fleur Soeters
Fleur Soeters
2023-09-04
Wat een top bedrijf is Groovesum! Joost heeft mij extreem goed en persoonlijk geholpen tijdens het organiseren van een bruiloft. Beter dat dit wordt het niet!
M H
M H
2023-08-07
Super feest gehad mede dankzij DJ Luxor die de zaal plat speelde met geweldige hitjes! Groovesum is een professionele partij die alles snel en gedegen oppakt.
Leander Mercuur's
Leander Mercuur's
2023-08-07
Van offerte tot uitvoer was het entertainment helemaal naar wens voor het zomer event bedankt en op naar de volgende!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?