Groovesum

Wij zoeken jou!

Groovesum is een artiestenbureau dat zo’n 600 evenementen per jaar voorziet van uiteenlopend entertainment. Met een exclusief aanbod hebben wij alles in huis om een evenement groots aan te pakken. Niet alleen op muzikaal gebied, maar ook op het gebied van service en techniek bieden wij voor iedere setting een unieke kwalitatieve oplossing. Meer informatie over onze activiteiten is te vinden op:  www.groovesum.nl

Reden
Groovesum is als bedrijf na 15 jaar nog steeds groeiende. Om die reden zijn wij voornemens ons team in dit jubileumjaar uit te breiden.

Taken
Als Sales- en Accountmanager ben je verantwoordelijk voor de verkoop van enkele exclusieve acts. Hiervoor ga je targetlists opstellen met prospects en hot leads. Je benadert deze relaties telefonisch en per mail, je voert advies/verkoopgesprekken en werkt alles uit tot een duidelijk voorstel. Na bevestiging draag je het evenement over aan je collega die zich bezig gaat houden met de praktische uitvoer. Indien nodig ben je bij verschillende evenementen aanwezig.

Vereisten
Om de functie goed te kunnen vervullen is het belangrijk dat je geen afwachtende houding hebt maar alles in het werk stelt om de telefoon te laten rinkelen. Daarnaast heb je uithoudingsvermogen om ook na een afwijzing gemotiveerd te blijven.  Je bent een alert en proactief persoon, die prettig, duidelijk communiceert en met een commerciële gedachte handelt. Je bent precies, schakelt snel en hebt een verantwoordelijkheidsgevoel. Je bent jong (van geest) en hebt minimaal een HBO opleiding genoten en 5 jaar saleservaring in de evenementenbranche. Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar. Tevens ben je flexibel inzetbaar (in de avond en het weekend als de situatie daarom vraagt). Bij voorkeur kom je uit Amsterdam of omgeving en ben je in bezit van een B-rijbewijs.

Wij bieden
Bij Groovesum werk je in een klein en krachtig team en bovenal in een dynamische werkomgeving. Ons kantoor bevindt zich in het hartje van Amsterdam, een creatieve werkplek met veel sfeer. We bieden de mogelijkheid om te groeien en zelfstandig te werken.  Het Groovesum team is klein en zeer collegiaal! Je ontvangt een marktconform salaris. Uiteraard is dit afhankelijk van leeftijd en ervaring.

Solliciteren
Zie jij al een duidelijke match? Laat weten waarom je binnen ons team past! Je kan ons bereiken op info@groovesum.nl t.a.v. Joost Bischoff.

Categorie:

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242

reCAPTCHA
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?