Groovesum

Eventverzekering voor coronavirus

De CLC-VECTA event verzekering omvat een uitgebreide dekking voor annulering of verplaatsing van uiteenlopende evenementen vanwege een calamiteit. Het coronavirus en de afgelasting van verschillende evenementen, roept verschillende vragen op ten aanzien van de dekking van de event verzekering. We hebben daarom verzekeraar gevraagd om een verduidelijkende toelichting:

Meeverzekerd zijn de gevolgen van het coronavirus zolang er geen beperkende bepalingen bekend zijn tijdens het boeken van de reis. Beperkende bepalingen in deze zijn negatieve reisadviezen of landings-/reisbeperkingen door lokale instanties die afwijken van de bepalingen ingesteld door overheden of reisorganisaties.

Hierbij geld ook de omgekeerde beperking voor reizigers uit landen waarvoor niet direct negatieve reisadviezen naar de landen toe worden afgegeven maar waarvan bekend is, of mag worden aangenomen dat de lokale overheden of bevoegde instanties de aankomst van reizigers uit die betreffende landen mijden. Deze bepaling is tevens van toepassing voor indirecte reizen waarbij de reizigers uit een land met reisbeperkingen komen en reizen via een andere bestemming om alsnog toegang te krijgen.

De CLC-VECTA event verzekering is enkel af te sluiten bij / door leden van CLC-VECTA. Dit kan dus gewoon via Groovesum. Neem contact met ons op voor meer informatie, 020-3080242.

Categorie:

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242

reCAPTCHA