Groovesum

Female DJ

Zoek jij een Female DJ? Leuk! De vrouwelijke DJ is in opkomst en dat blijkt. Steeds meer vrouwen weten de weg te vinden richting de draaitafels. Waar vroeger de line-up van een feest gedomineerd werd door mannen vind je nu steeds meer vrouwelijke dj’s terug. En dat is heel erg leuk voor de diversiteit en een totaal nieuwe beleving. Maar de ene DJ is de andere niet. Boek daarom nooit een female DJ op het uiterlijk plaatje want dan kan je event zomaar anders lopen dan je zelf had bedacht. Wij helpen je daarbij!

Groovesum heeft naast losse DJ’s ook complete concepten die bestaan uit een DJ en verschillende vrouwelijke muzikanten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de volgende twee women acts.

* Concept FemaleFusion met DJ, zang, viool en percussie
* SHE band

Wil jij voor jouw evenement een female dj boeken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ieder evenement, feest of verjaardag hebben wij de juiste dj in huis.

Ben jij op zoek naar een partij die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op. Female DJ boeken? Wij helpen je graag verder. Uiteraard is het ook mogelijk om met ons af te spreken. We nemen dan even samen jullie evenement door en zoeken daar het juiste entertainment bij. Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en Amsterdam en hebben koffie in huis. Je bent meer dan welkom!

Bekijk hier ook ons Google reviews! Daar zijn we best een beetje trots op en we streven er naar om na jouw evenement ons cijfer nog verder op te krikken. Als je tenminste met ons hebt samengewerkt.

Reviews

Jacqueline Vermeer
Jacqueline Vermeer
2024-05-13
Wij hebben met een fantastisch event neergezet met Groovesum voorafgaand aan de Bekerfinale FEY-NEC. Geen enkel opstakel was te gek om ervoor te zorgen dat Female Fusion een te gek optreden heeft neergezet. Bedankt voor jullie flexibiliteit en korte communicatie lijntjes!
Angela Timmer
Angela Timmer
2023-12-22
Groovesum heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons Winterfeest. Heldere communicatie, afspraken nagekomen, de full package.
Annick Goijarts
Annick Goijarts
2023-12-08
Ik wil DJ Friso en Costar enorm bedanken voor de geweldige avond tijdens ons congres! De sfeer zat er vanaf de eerste beat in, en het dak ging eraf tot de locatie aangaf dat de tijd er toch echt op zat. Zonder twijfel wil ik jullie er een volgende keer weer bij hebben! Nogmaals hartelijk dank, ik geniet nog steeds na! Dikke aanrader dus!
House of Cherries
House of Cherries
2023-11-21
Voor een upscale event uitstekend met Groovesum samengewerkt. De artiest, violist Eva Sofia was helemaal top en met Joost konden we vlot communiceren en goede afspraken maken. Ik beveel ze van harte aan! Marian Emmen, producer House of Cherries
Frank
Frank
2023-11-06
Wij hebben onze DJ voor de bruiloft geboekt via Groovesum. DJ Friso is echt een aanrader, hij voelt goed aan welke muziek werkt en wat niet. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen los ging!! Vooraf alles goed verlopen qua communicatie met Groovesum! Super bedankt!
Jenny Kersten
Jenny Kersten
2023-09-26
Female Fusion Deze meiden zijn één bonk energie, geweldig! Nu 3x gezien fantastisch, ze maken er één groot feest van. DJ Friso, perfecte samenwerking, loopt in elkaar over, het feest gaat na het optrede van de meiden gewoon door, niemand verlaat de dansvloer! Bedankt Groovesum, alles perfect verlopen.
Shan Li Nio
Shan Li Nio
2023-09-19
DJ Robin Elyza en violiste Lady K hebben op ons bruiloft feest iedereen de dansvloer op gekregen (ondanks de zomerhitte die avond) en gingen zelf ook lekker los. Super veel complimenten gekregen over hun allebei. Robin Elyza had ons van tevoren gevraagd een lijst met wat nummers te delen en ondanks de grote variëteit aan nummers, zijn ze volgens mij allemaal gedraaid met daartussen hele goede bijpassende nummers. Het contact met Joost verliep ook heel prettig en soepel. Ik zou Groovesum zeker aanraden!
Erik Meijers
Erik Meijers
2023-09-05
Beste “team” van het jubilieumsweekend van M & S, Allemaal heel veel dank voor jullie bijdrage en inzet om het jubilieumweekend van M & S tot een onvergetelijk weekend te maken. Het was een geslaagd weekend! M & S, en hun gasten, hebben enorm genoten van het optreden van Female Fusion! Bedankt voor de fijne samenwerking en heel graag tot een volgend huwelijk of evenement. Erik Events & Planning | Artist & Planning

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?