Groovesum

Female DJ

Zoek jij een Female DJ? Leuk! De vrouwelijke DJ is in opkomst en dat blijkt. Steeds meer vrouwen weten de weg te vinden richting de draaitafels. Waar vroeger de line-up van een feest gedomineerd werd door mannen vind je nu steeds meer vrouwelijke dj’s terug. En dat is heel erg leuk voor de diversiteit en een totaal nieuwe beleving. Maar de ene DJ is de andere niet. Boek daarom nooit een female DJ op het uiterlijk plaatje want dan kan je event zomaar anders lopen dan je zelf had bedacht. Wij helpen je daarbij!

Groovesum heeft naast losse DJ’s ook complete concepten die bestaan uit een DJ en verschillende vrouwelijke muzikanten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de volgende twee women acts.

* Concept FemaleFusion met DJ, zang, viool en percussie
* SHE band

Wil jij voor jouw evenement een female dj boeken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ieder evenement, feest of verjaardag hebben wij de juiste dj in huis.

Ben jij op zoek naar een partij die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op. Female DJ boeken? Wij helpen je graag verder. Uiteraard is het ook mogelijk om met ons af te spreken. We nemen dan even samen jullie evenement door en zoeken daar het juiste entertainment bij. Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en Amsterdam en hebben koffie in huis. Je bent meer dan welkom!

Bekijk hier ook ons Google reviews! Daar zijn we best een beetje trots op en we streven er naar om na jouw evenement ons cijfer nog verder op te krikken. Als je tenminste met ons hebt samengewerkt.

Reviews

Laura Vrenken
Laura Vrenken
2022-09-19
Groovesum heeft voor de tweede keer een top DJ geregeld. De aanloop naar het feest was heel relaxt en DJ Robin draaide op mijn 40 feest en het was echt top. Wat een leuke dame, fijne energie, speelde goed in op onze wensen. Echt een aanrader. Nogmaals dank!
Gaby Pauzuolyte
Gaby Pauzuolyte
2022-09-05
Excellent experience! The team is very well organized, creative and proactive. They have a lot of experience in what they do, so, it really makes the whole planning of the event pleasant!
Paul Mooij
Paul Mooij
2022-09-03
Te gekke band (female fusion), alles super geregeld!
sanne quint
sanne quint
2022-09-02
Friso is een fantastische dj en super aardig en toegankelijk. Op ons huwelijk 5 jaar geleden draaide hij fantastisch en vorige week op ons 5 jarig jubileum feest heeft hij weer gedraaid. Een aanrader voor een goed feestje!
Koen van Oosterhout
Koen van Oosterhout
2022-08-31
Leuke DJ, goede afstemming, goede muziek. Kortom alle randvoorwaarden om een leuk feestje te bouwen! Tijdens het feest werd er enkel positief gereageerd op de muziekkeuzes van de DJ (waar vooraf over gesproken is). Zou voor een volgend feest weer via Groovesum boeken!
Jacqueline van den Berg
Jacqueline van den Berg
2022-08-14
Al meerdere keren via Groovesum artiesten geboekt. En altijd naar volle tevredenheid! Begeleiding, advisering en contact met Groovesum altijd erg fijn. En de uitvoering door de artiesten altijd super! Erg fijne betrouwbare partij om mee samen te werken!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?