Groovesum

Female DJ

Zoek jij een Female DJ? Leuk! De vrouwelijke DJ is in opkomst en dat blijkt. Steeds meer vrouwen weten de weg te vinden richting de draaitafels. Waar vroeger de line-up van een feest gedomineerd werd door mannen vind je nu steeds meer vrouwelijke dj’s terug. En dat is heel erg leuk voor de diversiteit en een totaal nieuwe beleving. Maar de ene DJ is de andere niet. Boek daarom nooit een female DJ op het uiterlijk plaatje want dan kan je event zomaar anders lopen dan je zelf had bedacht. Wij helpen je daarbij!

Groovesum heeft naast losse DJ’s ook complete concepten die bestaan uit een DJ en verschillende vrouwelijke muzikanten. Kijk bijvoorbeeld eens bij de volgende twee women acts.

* Concept FemaleFusion met DJ, zang, viool en percussie
* SHE band

Wil jij voor jouw evenement een female dj boeken dan ben je bij ons aan het juiste adres. Voor ieder evenement, feest of verjaardag hebben wij de juiste dj in huis.

Ben jij op zoek naar een partij die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op. Female DJ boeken? Wij helpen je graag verder. Uiteraard is het ook mogelijk om met ons af te spreken. We nemen dan even samen jullie evenement door en zoeken daar het juiste entertainment bij. Wij zijn gevestigd in het centrum van Utrecht en Amsterdam en hebben koffie in huis. Je bent meer dan welkom!

Bekijk hier ook ons Google reviews! Daar zijn we best een beetje trots op en we streven er naar om na jouw evenement ons cijfer nog verder op te krikken. Als je tenminste met ons hebt samengewerkt.

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242

reCAPTCHA
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?