Groovesum

DJ Workshop boeken

DJ workshop boeken of inhuren?

Wil jij een DJ workshop boeken voor je collega’s, vrienden of zelf DJ worden? Dit kan bij Groovesum! Wij geven DJ workshops op ieder gewenste locatie (dus ook bij jou op kantoor!) maar je bent ook welkom op ons kantoor in centrum Amsterdam!

DJ’s worden tegenwoordig beschouwd als echte popsterren. Met de DJ workshop leren uw gasten de wereld van het DJ-en kennen. Sterker nog: deelnemers krijgen op een leuke en interactieve wijze de mogelijkheid om zelf ook DJ te worden! Deelnemers maken kennis met de modernste DJ-apparatuur (dezelfde apparatuur die alle professionele DJ’s gebruiken tijdens hun concerten) en leren al snel hoe ze zelf platen kunnen uitzoeken, instarten en mixen!

De DJ workshop wordt in kleine groepjes (ca. 6-8 personen) gegeven en je kan dit boeken voor minimaal 60 minuten tot maximaal 180 minuten. Per groepje is een hypermoderne DJ booth beschikbaar. De workshops vinden plaats onder leiding van een ervaren DJ. Hij speelt in op het niveau en de wensen van ieder groepje en behandelt onderwerpen als platenkeuze, hoofdtelefoon- en mixtechniek of zelfs microfoongebruik! Als uw gasten van tevoren weten dat zij deel gaan nemen aan een DJ workshop, kunnen zij eventueel eigen muziek op CD of USB meenemen.

Waarom bij ons een DJ workshop boeken of inhuren?

 • De DJ Workshop wordt in kleine groepjes (ca. 6-8 personen) gegeven;
 • Minimaal 60 minuten tot maximaal 180 minuten;
 • Per groepje is een hypermoderne DJ booth beschikbaar;
 • De workshops vinden plaats onder leiding van een ervaren DJ;
 • Vast contactpersoon;
 • Eerlijk  en persoonlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring;
 • Uniek aanbod met exclusief entertainment;
 • Artiesten treden op in heel Nederland en buitenland;
 • Bij afname geluid/licht altijd een technicus tijdens de uitvoer aanwezig;
 • Betrouwbaar (Groovesum is opgericht in 2004);
 • 100% aanbeveling door klanten op Klantenvertellen.nl.
 • Veel ervaring met ruim 600 evenementen per jaar;
 • Lid bij branchevereniging CLC-Vecta;

Wij nodigen je graag uit op het kantoor in Amsterdam om de opdracht goed door te bespreken. Neem direct contact op om alles tot in de puntjes te bespreken!

Wil jij de kosten voor een DJ workshop boeken vrijblijvend opvragen? Vraag direct naar onze mogelijkheden voor jouw evenement!

Reviews

Annick Goijarts
Annick Goijarts
2023-12-08
Ik wil DJ Friso en Costar enorm bedanken voor de geweldige avond tijdens ons congres! De sfeer zat er vanaf de eerste beat in, en het dak ging eraf tot de locatie aangaf dat de tijd er toch echt op zat. Zonder twijfel wil ik jullie er een volgende keer weer bij hebben! Nogmaals hartelijk dank, ik geniet nog steeds na! Dikke aanrader dus!
House of Cherries
House of Cherries
2023-11-21
Voor een upscale event uitstekend met Groovesum samengewerkt. De artiest, violist Eva Sofia was helemaal top en met Joost konden we vlot communiceren en goede afspraken maken. Ik beveel ze van harte aan! Marian Emmen, producer House of Cherries
Frank
Frank
2023-11-06
Wij hebben onze DJ voor de bruiloft geboekt via Groovesum. DJ Friso is echt een aanrader, hij voelt goed aan welke muziek werkt en wat niet. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen los ging!! Vooraf alles goed verlopen qua communicatie met Groovesum! Super bedankt!
Jenny Kersten
Jenny Kersten
2023-09-26
Female Fusion Deze meiden zijn één bonk energie, geweldig! Nu 3x gezien fantastisch, ze maken er één groot feest van. DJ Friso, perfecte samenwerking, loopt in elkaar over, het feest gaat na het optrede van de meiden gewoon door, niemand verlaat de dansvloer! Bedankt Groovesum, alles perfect verlopen.
Shan Li Nio
Shan Li Nio
2023-09-19
DJ Robin Elyza en violiste Lady K hebben op ons bruiloft feest iedereen de dansvloer op gekregen (ondanks de zomerhitte die avond) en gingen zelf ook lekker los. Super veel complimenten gekregen over hun allebei. Robin Elyza had ons van tevoren gevraagd een lijst met wat nummers te delen en ondanks de grote variëteit aan nummers, zijn ze volgens mij allemaal gedraaid met daartussen hele goede bijpassende nummers. Het contact met Joost verliep ook heel prettig en soepel. Ik zou Groovesum zeker aanraden!
Erik Meijers
Erik Meijers
2023-09-05
Beste “team” van het jubilieumsweekend van M & S, Allemaal heel veel dank voor jullie bijdrage en inzet om het jubilieumweekend van M & S tot een onvergetelijk weekend te maken. Het was een geslaagd weekend! M & S, en hun gasten, hebben enorm genoten van het optreden van Female Fusion! Bedankt voor de fijne samenwerking en heel graag tot een volgend huwelijk of evenement. Erik Events & Planning | Artist & Planning
Fleur Soeters
Fleur Soeters
2023-09-04
Wat een top bedrijf is Groovesum! Joost heeft mij extreem goed en persoonlijk geholpen tijdens het organiseren van een bruiloft. Beter dat dit wordt het niet!
M H
M H
2023-08-07
Super feest gehad mede dankzij DJ Luxor die de zaal plat speelde met geweldige hitjes! Groovesum is een professionele partij die alles snel en gedegen oppakt.
Leander Mercuur's
Leander Mercuur's
2023-08-07
Van offerte tot uitvoer was het entertainment helemaal naar wens voor het zomer event bedankt en op naar de volgende!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?