Groovesum

DJ personeelsfeest

Organiseer jij het komende personeelsfeest? Dan ben je bij Groovesum aan het juiste adres voor een dj tijdens jullie personeelsfeest.

Waarschijnlijk ben je via Google bij ons terecht gekomen of je hebt ons eerder voorbij zien komen op een heel gezellig feest! Wij vinden het in ieder geval leuk om samen met jou te kijken naar een geschikte DJ voor jullie feest. Eventueel vullen we de DJ aan met een leuke live muzikant of adviseren wij je om een volwaardig concept te boeken zoals FemaleFusion.

Naast een feestlocatie is de dj voor jullie evenement sfeerbepalend. Bij Groovesum hebben we een groot arsenaal aan allround dj’s die er voor zorgen dat jullie feest er eentje wordt waar nog vaak over nagepraat wordt. Van borrelen tot de hele avond de voetjes van de vloer. Bij Groovesum boek je een dj die jouw personeelsfeest uniek maakt.

Ben jij op zoek naar een partij die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Heb je trouwens ons Google reviews al gezien? Daar zijn we best een beetje trots op! Maar we streven er naar om met jouw ervaring ons cijfer nog verder op te krikken. En daar mag je ons aan houden. Wij hebben er alle vertrouwen in dat je niet verder hoeft te zoeken. Wij gaan je helpen en ontzorgen!

Mocht je behoefte hebben aan een kennismaking. Dan ben je van harte welkom op een van onze vestigingen in het centrum van Utrecht of Amsterdam! Maak vooraf wel even een afspraak zodat we iets lekker voor je kunnen halen bij de bakker. Wij zijn van het persoonlijke contact, dus bel gerust naar 020-3080242, dat is stap 1. De rest komt vanzelf.

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242

reCAPTCHA
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?