Groovesum

DJ personeelsfeest

Organiseer je binnenkort een personeelsfeest en ben je op zoek naar de perfecte DJ om de juiste sfeer te creëren? Kijk niet verder! Bij Groovesum hebben we meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van de beste DJ’s voor personeelsfeesten, en we zijn er trots op dat we meer dan 500 evenementen per jaar transformeren. Ontdek waarom het boeken van een DJ bij Groovesum de sleutel is tot een geslaagd personeelsfeest.

Waarom een DJ van Groovesum voor je Personeelsfeest?

Bij Groovesum begrijpen we dat een personeelsfeest een unieke gelegenheid is, en daarom gaan we verder dan alleen het draaien van muziek. Onze ervaren DJ’s zorgen voor de perfecte mix van nummers, rekening houdend met de diversiteit van het publiek op een personeelsfeest. Dansbaarheid, variatie en feestvreugde staan centraal in onze sets.

Exclusieve DJ Line-up voor Personeelsfeesten

Groovesum werkt samen met een exclusieve line-up van DJ’s die gespecialiseerd zijn in het verzorgen van de ideale muzikale begeleiding voor personeelsfeesten. Of het nu gaat om een informele borrel of een grootschalig bedrijfsevenement, onze DJ’s passen zich aan aan de unieke behoeften van jouw feest.

Wat kost een DJ?

Bij Groovesum begrijpen we dat budget een belangrijke overweging is bij het plannen van een personeelsfeest. Daarom bieden wij flexibele opties om aan verschillende budgetten te voldoen. Voor een allround DJ beginnen de kosten bij €450,- euro, waarmee je verzekerd bent van een ervaren professional die de juiste sfeer kan neerzetten.

Voor diegenen die op zoek zijn naar een bekende naam om hun evenement extra glans te geven, zijn er opties beschikbaar vanaf €1500,- euro. Dit opent de deuren naar DJ’s met een brede bekendheid en een indrukwekkende staat van dienst.

Het boeken van wereldsterren voor besloten bedrijfsevenementen is vaak op aanvraag en vereist specifieke afstemming. In deze gevallen kunnen de kosten variëren afhankelijk van de artiest en de unieke eisen van het evenement.

Ongeacht het budget streven wij ernaar om de beste DJ-match te vinden voor jouw personeelsfeest. Neem contact met ons op voor een gepersonaliseerde offerte en ontdek hoe wij jouw evenement kunnen verheffen met de juiste muzikale touch.

Boek Nu en Maak Jouw Personeelsfeest Onvergetelijk!

Het boeken van een DJ voor jouw personeelsfeest bij Groovesum is eenvoudig en zorgt voor een gegarandeerd succes. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek waarom bedrijven keer op keer kiezen voor de expertise van Groovesum. Met meer dan 20 jaar ervaring, exclusieve concepten en een breed scala aan muziekgenres, tillen wij jouw personeelsfeest naar een hoger niveau. Kies voor de perfecte muzikale omlijsting en laat Groovesum de soundtrack zijn van een onvergetelijk bedrijfsmoment!

Reviews

Herjanne Remmelts
Herjanne Remmelts
2024-06-11
Wat een energie heeft Female Fusion! Prettig om naar de luisteren en leuk om naar te kijken! De zangeres had veel interactie met het publiek. We gaan ze zeker vaker uitnodigen!
Frank van der Laan
Frank van der Laan
2024-06-10
Onlangs weer met veel plezier met Groovesum samengewerkt. In voortraject alles goed en snel geregeld, alles stond op tijd klaar. Geweldige muzikanten die er duidelijk zin in hadden en dat ook uitstraalden naar onze gasten. Technisch perfect begeleid. Dank!
Dirk Schnellen
Dirk Schnellen
2024-05-20
Perfect!
Jacqueline Vermeer
Jacqueline Vermeer
2024-05-13
Wij hebben met een fantastisch event neergezet met Groovesum voorafgaand aan de Bekerfinale FEY-NEC. Geen enkel opstakel was te gek om ervoor te zorgen dat Female Fusion een te gek optreden heeft neergezet. Bedankt voor jullie flexibiliteit en korte communicatie lijntjes!
Angela Timmer
Angela Timmer
2023-12-22
Groovesum heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons Winterfeest. Heldere communicatie, afspraken nagekomen, de full package.
Annick Goijarts
Annick Goijarts
2023-12-08
Ik wil DJ Friso en Costar enorm bedanken voor de geweldige avond tijdens ons congres! De sfeer zat er vanaf de eerste beat in, en het dak ging eraf tot de locatie aangaf dat de tijd er toch echt op zat. Zonder twijfel wil ik jullie er een volgende keer weer bij hebben! Nogmaals hartelijk dank, ik geniet nog steeds na! Dikke aanrader dus!
House of Cherries
House of Cherries
2023-11-21
Voor een upscale event uitstekend met Groovesum samengewerkt. De artiest, violist Eva Sofia was helemaal top en met Joost konden we vlot communiceren en goede afspraken maken. Ik beveel ze van harte aan! Marian Emmen, producer House of Cherries
Frank
Frank
2023-11-06
Wij hebben onze DJ voor de bruiloft geboekt via Groovesum. DJ Friso is echt een aanrader, hij voelt goed aan welke muziek werkt en wat niet. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen los ging!! Vooraf alles goed verlopen qua communicatie met Groovesum! Super bedankt!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?