Groovesum

DJ met Saxofonist

DJ met saxofonist; Creëer de Perfecte Sfeer voor jouw Evenement!

Een saxofonist is een geweldige manier om je feest of evenement naar een hoger niveau te tillen. Het is een combinatie van moderne DJ beats en een warme, melodieuze klank die zorgt voor de perfecte sfeer. Of je nu een bruiloft, bedrijfsfeest of verjaardagsfeest organiseert, het zal je gasten zeker vermaken.

Voordelen

Er zijn veel voordelen aan het inhuren van deze live combinatie voor je evenement. Allereerst creëer je een unieke sfeer die je gasten niet snel zullen vergeten. De combinatie van een DJ en een live saxofonist zorgt voor een geweldige energie op de dansvloer en zorgt voor een geweldige ambiance.

Een ander voordeel is dat een DJ met een saxofonist zeer flexibel is. Het duo kan zich aanpassen aan de sfeer en stijl van je evenement en kan eenvoudig wisselen tussen verschillende genres en nummers. Of je nu op zoek bent naar moderne dance beats of klassieke jazzmuziek, een DJ met een saxofonist heeft het allemaal in huis.

dj met saxofonist

Perfect voor elke gelegenheid

Een DJ met een saxofonist is geschikt voor elk type evenement, van kleine feesten tot grote festivals. Of je nu een intieme sfeer wilt creëren of een groot feest wilt organiseren, een DJ met een saxofonist is altijd een goede keuze.

Bij bruiloften is een dj met een live artiest populair entertainment. Het is een geweldige manier om je gasten te vermaken tijdens het diner en de receptie, en om vervolgens het feest op gang te brengen met de energieke combinatie van beats en saxofoonmuziek.

Boek nu jouw entertainment!

Ben je op zoek naar een uniek en energiek entertainment voor jouw evenement? Boek dan nu en creëer de perfecte sfeer voor jouw gasten.

Kies voor de beste DJ met saxofonist in jouw regio en maak van jouw evenement een onvergetelijke ervaring voor al jouw gasten. Laat je door ons adviseren welke saxofonist geschikt is bij jou evenement. Wij denken graag met je mee en brengen jouw event naar een hoger niveau.

Reviews

Jacqueline Vermeer
Jacqueline Vermeer
2024-05-13
Wij hebben met een fantastisch event neergezet met Groovesum voorafgaand aan de Bekerfinale FEY-NEC. Geen enkel opstakel was te gek om ervoor te zorgen dat Female Fusion een te gek optreden heeft neergezet. Bedankt voor jullie flexibiliteit en korte communicatie lijntjes!
Angela Timmer
Angela Timmer
2023-12-22
Groovesum heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons Winterfeest. Heldere communicatie, afspraken nagekomen, de full package.
Annick Goijarts
Annick Goijarts
2023-12-08
Ik wil DJ Friso en Costar enorm bedanken voor de geweldige avond tijdens ons congres! De sfeer zat er vanaf de eerste beat in, en het dak ging eraf tot de locatie aangaf dat de tijd er toch echt op zat. Zonder twijfel wil ik jullie er een volgende keer weer bij hebben! Nogmaals hartelijk dank, ik geniet nog steeds na! Dikke aanrader dus!
House of Cherries
House of Cherries
2023-11-21
Voor een upscale event uitstekend met Groovesum samengewerkt. De artiest, violist Eva Sofia was helemaal top en met Joost konden we vlot communiceren en goede afspraken maken. Ik beveel ze van harte aan! Marian Emmen, producer House of Cherries
Frank
Frank
2023-11-06
Wij hebben onze DJ voor de bruiloft geboekt via Groovesum. DJ Friso is echt een aanrader, hij voelt goed aan welke muziek werkt en wat niet. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen los ging!! Vooraf alles goed verlopen qua communicatie met Groovesum! Super bedankt!
Jenny Kersten
Jenny Kersten
2023-09-26
Female Fusion Deze meiden zijn één bonk energie, geweldig! Nu 3x gezien fantastisch, ze maken er één groot feest van. DJ Friso, perfecte samenwerking, loopt in elkaar over, het feest gaat na het optrede van de meiden gewoon door, niemand verlaat de dansvloer! Bedankt Groovesum, alles perfect verlopen.
Shan Li Nio
Shan Li Nio
2023-09-19
DJ Robin Elyza en violiste Lady K hebben op ons bruiloft feest iedereen de dansvloer op gekregen (ondanks de zomerhitte die avond) en gingen zelf ook lekker los. Super veel complimenten gekregen over hun allebei. Robin Elyza had ons van tevoren gevraagd een lijst met wat nummers te delen en ondanks de grote variëteit aan nummers, zijn ze volgens mij allemaal gedraaid met daartussen hele goede bijpassende nummers. Het contact met Joost verliep ook heel prettig en soepel. Ik zou Groovesum zeker aanraden!
Erik Meijers
Erik Meijers
2023-09-05
Beste “team” van het jubilieumsweekend van M & S, Allemaal heel veel dank voor jullie bijdrage en inzet om het jubilieumweekend van M & S tot een onvergetelijk weekend te maken. Het was een geslaagd weekend! M & S, en hun gasten, hebben enorm genoten van het optreden van Female Fusion! Bedankt voor de fijne samenwerking en heel graag tot een volgend huwelijk of evenement. Erik Events & Planning | Artist & Planning

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?