Groovesum

Dj huwelijksfeest

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Een spannende tijd breekt aan. En zijn op zoek naar de juiste dj voor jullie huwelijksfeest. Hele klus, want er zijn zoveel dj’s te vinden. Welke dj is het meest geschikt voor jullie huwelijksfeest. En moet de DJ voorzien in zijn eigen geluidsapparatuur of niet? Wil je eventueel een aanvullende live artiest bij de DJ op jullie huwelijksfeest? Wij denken graag met je mee!

Wil jij gegarandeerd een volle dansvloer en blije gezichten? Bij Groovesum hebben we een aantal ervaren en professionele allround dj’s voor jullie huwelijksfeest. De dj brengt meer dan alleen muziek en bepaalt mede de sfeer. Hier spelen onze dj’s perfect op in. Jullie muziekwensen staan centraal en kunnen vooraf compleet afgestemd worden. Ben jij op zoek naar een partij die meedenkt, ontzorgt en kwaliteit levert? Neem dan contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Reviews

Laura Vrenken
Laura Vrenken
2022-09-19
Groovesum heeft voor de tweede keer een top DJ geregeld. De aanloop naar het feest was heel relaxt en DJ Robin draaide op mijn 40 feest en het was echt top. Wat een leuke dame, fijne energie, speelde goed in op onze wensen. Echt een aanrader. Nogmaals dank!
Gaby Pauzuolyte
Gaby Pauzuolyte
2022-09-05
Excellent experience! The team is very well organized, creative and proactive. They have a lot of experience in what they do, so, it really makes the whole planning of the event pleasant!
Paul Mooij
Paul Mooij
2022-09-03
Te gekke band (female fusion), alles super geregeld!
sanne quint
sanne quint
2022-09-02
Friso is een fantastische dj en super aardig en toegankelijk. Op ons huwelijk 5 jaar geleden draaide hij fantastisch en vorige week op ons 5 jarig jubileum feest heeft hij weer gedraaid. Een aanrader voor een goed feestje!
Koen van Oosterhout
Koen van Oosterhout
2022-08-31
Leuke DJ, goede afstemming, goede muziek. Kortom alle randvoorwaarden om een leuk feestje te bouwen! Tijdens het feest werd er enkel positief gereageerd op de muziekkeuzes van de DJ (waar vooraf over gesproken is). Zou voor een volgend feest weer via Groovesum boeken!
Jacqueline van den Berg
Jacqueline van den Berg
2022-08-14
Al meerdere keren via Groovesum artiesten geboekt. En altijd naar volle tevredenheid! Begeleiding, advisering en contact met Groovesum altijd erg fijn. En de uitvoering door de artiesten altijd super! Erg fijne betrouwbare partij om mee samen te werken!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?