Groovesum

Dj bruiloft kosten

Van harte gefeliciteerd met jullie trouwplannen! Jullie zijn bezig met de invulling van jullie feestavond en je wilt de kosten weten van een DJ op jullie bruiloft. Dat is logisch en je wilt weten waar je aan toe bent. Over het algemeen rekenen gangbare allround bruiloft DJ’s een vast tarief tussen de €500,- en €750,-. In evenementenland worden prijzen over het algemeen aangeboden exclusief BTW. Bij een DJ is dit momenteel 9%. Maar een DJ zonder geluidsapparatuur heb je niks aan. is op jullie event locatie niets voorzien, dan kan dit vaak via het bureau/DJ geregeld worden. Prijzen hiervan zijn helemaal afhankelijk van de ruimte, aantal gasten, andere optredende artiesten en jullie wensen. Een meerprijs voor de basistechniek zal liggen tussen de €500,- en €1000,-.

Vraag: DJ bruiloft kosten?
Antwoord: Tussen de €500,- en €1750,- (afhankelijk of er geluid- en lichtapparatuur ingehuurd moet worden)

Wil je precies weten wat voor jullie feest van toepassing is, bel dan eens met ons. Wij kunnen jullie snel van een voorstel voorzien zonder verborgen kosten. Neem contact met ons op. Wij helpen je graag!

Reviews

Laura Vrenken
Laura Vrenken
2022-09-19
Groovesum heeft voor de tweede keer een top DJ geregeld. De aanloop naar het feest was heel relaxt en DJ Robin draaide op mijn 40 feest en het was echt top. Wat een leuke dame, fijne energie, speelde goed in op onze wensen. Echt een aanrader. Nogmaals dank!
Gaby Pauzuolyte
Gaby Pauzuolyte
2022-09-05
Excellent experience! The team is very well organized, creative and proactive. They have a lot of experience in what they do, so, it really makes the whole planning of the event pleasant!
Paul Mooij
Paul Mooij
2022-09-03
Te gekke band (female fusion), alles super geregeld!
sanne quint
sanne quint
2022-09-02
Friso is een fantastische dj en super aardig en toegankelijk. Op ons huwelijk 5 jaar geleden draaide hij fantastisch en vorige week op ons 5 jarig jubileum feest heeft hij weer gedraaid. Een aanrader voor een goed feestje!
Koen van Oosterhout
Koen van Oosterhout
2022-08-31
Leuke DJ, goede afstemming, goede muziek. Kortom alle randvoorwaarden om een leuk feestje te bouwen! Tijdens het feest werd er enkel positief gereageerd op de muziekkeuzes van de DJ (waar vooraf over gesproken is). Zou voor een volgend feest weer via Groovesum boeken!
Jacqueline van den Berg
Jacqueline van den Berg
2022-08-14
Al meerdere keren via Groovesum artiesten geboekt. En altijd naar volle tevredenheid! Begeleiding, advisering en contact met Groovesum altijd erg fijn. En de uitvoering door de artiesten altijd super! Erg fijne betrouwbare partij om mee samen te werken!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?