Groovesum

Charleon

“Feel good dance met saxofoon”, dat is hoe de DJ, muzikant en producer Charleon zijn sound omschrijft. Zijn muziekstijl is elektronisch met melodieuze en tropische elementen. Wat de Amsterdamse artiest uniek maakt is dat hij tijdens zijn DJ set zelf met de tenorsaxofoon mee scheurt. Zijn saxofoon solo’s vormen het hoogtepunt van zijn liveshow en hebben niet alleen het Nederlandse publiek aan het dansen gebracht, hij toerde ook in China, India, Engeland, Frankrijk, Italië, Duitsland en Spanje. Charleon begon met muziek uitbrengen onder zijn eigen independent label Golden Love Music en sindsdien zijn de singles miljoenen keren gestreamd en bekeken op diverse platforms. Zijn song ‘We Got The World’ haalde zelfs de Viral 50NL Charts op SpoAfy en kreeg support van 3FM. Daarnaast was de song inverschillende Nederlandse TV shows te horen, waaronder de uitzending van de Gouden Televizier Ring.

In 2021 bracht Charleon zijn nieuwe zomer hit uit: ‘Her Name’. Deze feel-good songfeatured Charleon zijn kenmerkende saxofoon sound en kreeg binnen no time miljoenen streams op Spotify. De videoclip brengt je op een romantische reis door Colombia met in de hoofdrol filmster & influencer koppel Yuri Vargas en Jim Munoz. Aan het einde van de dag is Charleon zijn doel simpel: gewoon hele goeie muziek maken. Het is pakkend. Het is feel good. En het heeft de saxofoon!

Reviews

Herjanne Remmelts
Herjanne Remmelts
2024-06-11
Wat een energie heeft Female Fusion! Prettig om naar de luisteren en leuk om naar te kijken! De zangeres had veel interactie met het publiek. We gaan ze zeker vaker uitnodigen!
Frank van der Laan
Frank van der Laan
2024-06-10
Onlangs weer met veel plezier met Groovesum samengewerkt. In voortraject alles goed en snel geregeld, alles stond op tijd klaar. Geweldige muzikanten die er duidelijk zin in hadden en dat ook uitstraalden naar onze gasten. Technisch perfect begeleid. Dank!
Dirk Schnellen
Dirk Schnellen
2024-05-20
Perfect!
Jacqueline Vermeer
Jacqueline Vermeer
2024-05-13
Wij hebben met een fantastisch event neergezet met Groovesum voorafgaand aan de Bekerfinale FEY-NEC. Geen enkel opstakel was te gek om ervoor te zorgen dat Female Fusion een te gek optreden heeft neergezet. Bedankt voor jullie flexibiliteit en korte communicatie lijntjes!
Angela Timmer
Angela Timmer
2023-12-22
Groovesum heeft een zeer belangrijke bijdrage geleverd aan het succes van ons Winterfeest. Heldere communicatie, afspraken nagekomen, de full package.
Annick Goijarts
Annick Goijarts
2023-12-08
Ik wil DJ Friso en Costar enorm bedanken voor de geweldige avond tijdens ons congres! De sfeer zat er vanaf de eerste beat in, en het dak ging eraf tot de locatie aangaf dat de tijd er toch echt op zat. Zonder twijfel wil ik jullie er een volgende keer weer bij hebben! Nogmaals hartelijk dank, ik geniet nog steeds na! Dikke aanrader dus!
House of Cherries
House of Cherries
2023-11-21
Voor een upscale event uitstekend met Groovesum samengewerkt. De artiest, violist Eva Sofia was helemaal top en met Joost konden we vlot communiceren en goede afspraken maken. Ik beveel ze van harte aan! Marian Emmen, producer House of Cherries
Frank
Frank
2023-11-06
Wij hebben onze DJ voor de bruiloft geboekt via Groovesum. DJ Friso is echt een aanrader, hij voelt goed aan welke muziek werkt en wat niet. Hij heeft er voor gezorgd dat iedereen los ging!! Vooraf alles goed verlopen qua communicatie met Groovesum! Super bedankt!

Contact

Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?