Groovesum

Bruiloft Saxofonist

Bruiloft saxofonist boeken of inhuren?

Op ludieke manier het feest openen door een bruiloft saxofonist? Of met een hoog improvisatiegehalte meespelen op de beat van de DJ? Dit alles behoort tot de mogelijkheden bij onze bruiloft saxofonisten. Onze saxofonisten komen van het conservatorium af en hebben jarenlang ervaring op diverse grote maar ook kleine evenementen. Kijk bijvoorbeeld eens naar Costar of Donald! Maar ook concepten als Sax Lounge vallen goed in de smaak!

Naast het wegzetten van saxofonisten, verzorgen wij ook allround en lounge DJ’s alsook techniek om de avond van licht en geluid te verzorgen. Wij ontzorgen je graag in alle facetten van de muziekentertainment zodat jullie enkel hoeven te genieten van jullie prachtige bruiloft!

Waarom een bruiloft saxofonist boeken of inhuren bij Groovesum?

  • Je hebt bij ons een vast contactpersoon;
  • Je krijgt eerlijk  en persoonlijk advies gebaseerd op jarenlange ervaring;
  • Wij hebben een uniek aanbod met exclusief entertainment;
  • 100% aanbeveling door andere klanten (Klantenvertellen.nl).

Natuurlijk willen wij niets aan het toeval overlaten zodat jij op de dag zelf zorgeloos kunt genieten. Wij maken daarom graag een afspraak met jullie om de opdracht tot in de puntjes door te spreken. Dit kan op ons kantoor in Amsterdam maar we kunnen ook afspreken op een plek dat voor jullie goed uitkomt. Neem direct contact op om alles tot in de puntjes te bespreken!

Wil jij de kosten van een bruiloft saxofonist weten of heb je interesse in meer advies? Laat je inspireren, bel ons op en vraag direct naar de mogelijkheden voor jouw evenement! Je kan ons bereiken op 020-3080242 of door een leuk bericht achter te laten via ons contactformulier. We nemen in dat geval zo snel mogelijk contact met je. Komt overdag niet uit? Geen probleem, dan bellen we je ’s avonds.

Contact

Contact

Telefoon: 020 - 30 80 242

reCAPTCHA
Chat openen
Hulp nodig?
Hallo, ik adviseer je graag! Waar ben je naar op zoek?